Afdelingsbestuur

Vrijwel iedere afdeling heeft een eigen bestuur en/of contactpersoon. Hieronder zie je de bestuursleden van de afdeling De Noorder met eventueel hun functie binnen het bestuur.


Eric van Dok
Voorzitter
Ik ben Eric van Dok, 52 jaar en werkzaam op het Kamerlingh Onnes in Groningen. Naast het lesgeven van het prachtige vak Lichamelijke Opvoeding, vind ik het belangrijk dat ons vak de aandacht krijgt die het verdient. Daarom ben ik al jaren afdelingsbestuurder bij de KVLO geweest. Eerst in Noord Holland en daarna bij de Noorder. Na een periode van andere prioriteiten ben ik sinds kort weer aangehaakt bij de Noorder. Ik hoop dat ik als voorzitter van de Noorder met frisse energie een actieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van ons vak.
Ypie de Boer
Pennigmeester
Mijn naam is Ypie de Boer en sinds 2007 bestuurslid van de Noorder. Ik geef les op CSG Augustinus en doe
dat al jaren met heel veel plezier. Het bestuurswerk voor de Noorder, maar ook voor de Adviesraad VO van de KVLO geeft me extra energie en inspireert en motiveert me om te blijven kijken naar ontwikkelingen binnen ons prachtige vak. De samenwerking met collega’s binnen en buiten de school vind ik erg waardevol.
Marion Kanbier
Secretaris
Mijn naam is Marion Kanbier en naast mijn werk als bestuurslid, geef ik les op het Praedinius Gymnasium. Ik ben sinds 2011 lid van het bestuur en inmiddels al flink wat jaren secretaris. Bij de praktijkdagen viel het toenmalige bestuur mij op door hun enthousiasme, hart voor het vak en de verbindende rol die zij speelden. Dit sprak en spreekt mij erg aan en ik wilde hier graag een bijdrage aan leveren. Nog elke studiedag/ ledenactiviteit merk ik hoe waardevol ik het vind om, ook met andere dan mijn directe collega’s, van en met elkaar te leren. Ik hoop dan ook veel van jullie bij de komende activiteiten te gaan ontmoeten.
Tiemen Huiting
Lid
Mijn naam is Tiemen Huiting en sinds december 2020 ben ik bestuurslid bij de Noorder. Ik ben 25 jaar en woonachtig in Groningen. Ik werk sinds oktober 2019 op het Montessori Lyceum Groningen als docent LO, BSM en Sportstroom. Ook zit ik sinds kort bij de werkveld adviescommissie (WAC) van de Hanzehogeschool Groningen. Op die manier hebben we als De Noorder nauw contact met zowel de scholen als de opleiding. Naast werken doe ik aan volleybal en kickboksen en eigenlijk alles wat met sport te maken heeft! Binnen het bestuur van de Noorder ga ik mij bezig houden met de website en onze social media accounts.
Ik heb erg veel zin om met het vernieuwde bestuur aan de slag te gaan!
Aankomende afdelingsactiviteiten
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...